10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSexy in noaptea de Craciun

Sexy in noaptea de Craciun

Craciunul din acest an pare a fi unul sub semnul lenjeriei intime. In primul rând, din cauza crizei economice care pune stapânire incet, incet pe portofel. Si, in al doilea rând, pentru ca lenjeria intima continua sa ocupe un loc fruntas printre cele mai frecvente cadouri de Craciun. Tot mai multi reprezentanti ai sexului tare aleg sa ofere sotiilor sau partenerelor un seducator accesoriu capabil sa aduca un pic de „sare si piper“ serilor casnice petrecute in fata Pomului de Craciun. Sumare, lasând loc putin imaginatiei, cu sutiene incitante si chilotei tanga, lenjeria intima din acest an este preferata in nuante de rosu si auriu, in onoarea Mosului, si bineinteles negru, care este mereu la moda.


Lenjerie de 15 milioane de dolari pentru aleasa inimii


Daca doriti sa va lasati iubita fara grai si aveti 15 milioane de dolari in plus in cont, un cadou ideal ar fi „costumasul“ Red Hot Fantasy, pe care Victoria’s Secret, compania specializata in lenjerie intima, l-a relansat cu ocazia Craciunului din acest an, asa cum face de altfel din 2002, când, cu ocazia inaugurarii noului magazin de pe Broadway, a propus clientilor acest deux-pieces unic in felul sau. Bineinteles ca pretul este justificat. In realitate, nu este vorba de lenjerie comuna. Red Hot Fantasy a intrat in Cartea Recordurilor pentru ca este realizat din cel mai fin atlas de culoare rosie si este acoperit cu pietre pretioase. Pe sutien au fost montate nu mai putin de 1.300 de pietre pretioase, printre care rubine thailandeze de 300 de carate, inconjurate de o cascada de diamante taiate manual. Articolul este atât de pretios, incât in pret este inclus transportul gratuit intr-o masina blindata, cu escorta de agenti de paza special antrenati pentru astfel de misiuni. Cei care doresc ceva exclusivist, insa nu au chiar atâtea milioane in cont, pot alege Heavenly Star Bra, un sutien incrustat cu 1.200 de safire de culoare roz din Sri Lanka si cu un smarald de 90 de carate, pozitionat strategic intre cele doua cupe. Pretul? O „nimica toata“, „doar“ 12.500.000 de dolari, cu doua milioane si jumatate mai putin decât Red Hot. In plus, pentru doar 750.000 de dolari, puteti primi si o pereche de chilotei asortati. Mult mai ieftin, 11 milioane de dolari, sutienul Very Sexy, pe care este montat diamantul Excelsior, de 70 de carate, considerant al doilea diamant ca dimensiuni din lume. Pentru zece milioane de dolari, domnii cu dare de mâna pot achizitiona pentru aleasa inimii sutienul Star of Victoria, cu 2.500 de diamante si safire, sau sutienul Heavenly 70, cu 2.900 de diamante montate pe aur alb.


Pentru cei mai „zgârciti“ exista restul de produse din catalogul Victoria’s Secret. Lenjeria intima pentru muritorii de rând poate fi achizitionata cu preturi incepând de la 25 de euro.


Lenjerie intima pentru oamenii de rând


Ca sa ramânem un pic cu picioarele pe pamânt, fara sa scoatem din buzunar sume astronomice, putem darui un articol de lenjerie intima de calitate, insa realizat de casele de moda de pe Batrânul Continent. De exemplu, firma italiana La Perla ofera iubitorilor de frumos articole de lenjerie intima superbe, de la Sky Doll, cu sutien realizat din dantela Leavers, si pâna la „Vive le théâtre“, un set de lenjerie pentru toate doamnele, compus dintr-un sutien si doua perechi de chilotei cu simpatice inscriptii pe partea din spate. O idee originala este si poseta rosie in forma de inima, care ascunde inauntru o adevarata „bomba sexy“: o pereche de chilotei de culoare rosie, tocmai buni de purtat in Noaptea de Anul Nou. Un cadou dragut ar fi si cutia de bijuterii, in interiorul careia doamnele pot descoperi chilotei din tul. Pe partea din fata a neglijeului, o inimioara din cristale Swarovski atrage atentia privitorului. In ceea ce ii priveste pe reprezentantii sexului tare, in acest an, ultimul racnet in materie de lenjerie intima il reprezinta boxerii extravaganti, cu imprimeu de leopard. Pentru cei care doresc sa isi socheze iubita, exista si o pereche de tanga sexy, din tul transparent in partea din fata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS