16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBotinelli a venit in Craiova

Botinelli a venit in Craiova

De luni, craiovencele care tin la eticheta pot sa-si achizitioneze incaltaminte marca Botinelli chiar din orasul lor.


Craiova este al treilea oras din România, dupa Bucuresti si Constanta, unde firma Botinelli a decis sa-si deschida reprezentanta. Punctul de desfacere se afla in aripa veche a Mercurului, la etajul doi. Aici puteti gasi atât incaltaminte comoda, numai buna de purtat in timpul zilei, dar si pantofi sau cizme potrivite petrecerilor sau, de ce nu, serii de Revelion.


Preturi pentru toate buzunarele


Majoritatea cizmelor sau ghetelor sunt din piele intoarsa, material foarte in voga in acest sezon. In functie de gusturile fiecareia dintre dumneavoastra, puteti alege intre modele cu sau fara blana. In ceea ce priveste culorile, pe lânga negru, exista si nuante mai vesele, precum verde, roz sau auriu, in ton cu perioada Sarbatorilor.


Preturile sunt in functie de buzunarele fiecareia, pornind de la 49,90 RON pentru o pereche de ghete din piele intoarsa si pâna la 250 RON pentru o pereche de cizme comode din piele. Bineinteles ca pentru a va incalta adecvat pentru ocazii va trebui sa scoateti ceva mai mult din buzunar, dar si designul este deosebit.


Astfel, puteti opta de la modele ce variaza in jurul liniei clasice si pâna la incaltari care sigur vor atrage atentia tuturor. Botul rotund, doua culori combinate (complementare sau nu) par sa fie noile tendinte dictate de moda. Firma nu a neglijat nici doamnele sau domnisoarele care prefera incaltamintea cu toc cui si botul ascutit (care, dupa cum este bine stiut, are darul de a subtia silueta celor care o poarta).


Iar daca vreti sa va achizitionati o pereche de pantofi, atunci standul din Mercur va poate oferi câteva solutii interesante. De ocazie sau pentru purtatul zilnic, designul acestora este in ton cu moda, iar preturile pornesc de la 49,90 RON si pot sa depaseasca si 150 RON, in functie de preferintele dumneavoastra. In caz ca tineti sa va asortati incaltamintea cu hainele, unele modele de pantofi sunt disponibile in mai multe culori.


250 de modele, din primavara


Si pentru ca este sezonul in care accesoriile sunt la putere, nici incaltamintea nu putea ramâne „golasa“, multe dintre perechile de pantofi sau cizme având diverse ornamente (funtite sau snururi). De asemenea, se pare ca o noua tendinta, folosita din plin si in colectia Botinelli, este folosirea a doua sau mai multe materiale la o pereche de incaltaminte.


Si cum accesoriile sunt cele care dau uneori nota distinctiva si sarmul unei tinute, reprezentanta craioveana a firmei Botinelli s-a gândit sa vina in ajutorul oltencelor si a expus spre comercializare si câteva modele de coliere, bratari si cercei, in culori vii (roz, albastru, verde). Pretul este acelasi, indiferent de modelul ales, 25 RON.


Deocamdata, in magazinul din Craiova nu se gasesc decât creatii din colectia de iarna, in schimb, din primavara, craiovencele vor putea alege intre nu mai putin de 250 de modele de incaltaminte, dupa cum afirma surse din conducerea firmei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS