9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCumparaturi pentru copii

Cumparaturi pentru copii

Daca locuiti in Craiovita, o simpla plimbare prin Bigul Nou va poate scuti de neplacutele drumuri prin magazine pentru a umple desaga lui Mos Craciun.


Decembrie, luna cea mai asteptata a anului pentru copii, se traduce pentru parinti prin foarte mult timp pierdut in cautarea ofertelor magazinelor pentru copii, asta dupa ce in prealabil s-a facut o constatare cu ce are nevoie micutul. Pentru ca, mai intotdeauna Mosul incearca sa imbine utilul cu placutul, adica sa aduca atât jucaria mult râvnita, cât si articolul vestimentar care lipseste din garderoba.


In Big, complexul de standuri situat in Craiovita, in spatele Postei, preturile sunt acceptabile, atâta timp cât nu tineti la eticheta hainelor pe care odrasla le poarta. Nu veti gasi aici haine de firma, dar veti fi intâmpinat de o gama larga de produse de la ciorapei si caciulite pâna la haine de iarna. Astfel, pentru un cojoc potrivit domnisoarelor pâna in cinci ani va trebui sa scoateti din buzunar 25 RON, iar pentru o haina de fâs cât de cât groasa intre 18 si 27 RON. Ciorapii – pantaloni, care pâna la o anumita vârsta pot fi folositi atât de baieti, cât si de fete, mai ales iarna pe sub pantaloni, costa sase RON. O pereche de raiati pentru domnisoare are un tarif de 12 RON, cu doi – trei RON mai putin decât pantalonii pentru baieti, in timp ce o salopeta de fâs costa 20 RON.


Masinuta, mai scumpa decât pijamaua


Daca Mosul vrea sa puna sub brad pijamale, va plati pentru ele, in caz ca le achizitioneaza din Big, cel mult 12 RON. Ciorapii, indispensabili in sezonul rece, au preturi cuprinse intre doi si patru RON, caciulile pot ajunge, in functie de vârsta si model, pâna la 12 RON, iar daca optati pentru papucii de casa sub forma de animalute, trebuie sa pagubiti bugetul familiei cu 7,5 RON. Nici pretul la incaltaminte nu trece de 26 RON, atât pentru fete, cât si pentru baieti.


Daca un articol de imbracaminte rar trece de 30 RON, la jucarii preturile pot ajunge si pâna la 80 RON. Bineinteles ca gasiti si masinute cu 0,7 RON (trebuie sa fiti insa inzestrati cu un abil spirit de observatie pentru a le observa, fiind foarte mici ca marime). Jucariile de plus costa intre sapte RON si pot ajunge pâna la 54 RON pentru un Mos Craciun care cânta si se da cu schiurile. Un set care include personajul de desene animate Batman echipat de lupta costa 12 RON, la fel ca o papusa care plânge când i se ia suzeta. In schimb, daca vreti sa dezvoltati instinctul de razboinic al micutului, va trebui sa scoateti din buzunar intre 12 RON, pentru o pusca mitraliera, si 35 RON, pentru un tanc. Chiar daca in unele cazuri pentru o jucarie veti fi nevoiti sa platiti mai mult decât pentru imbracaminte, când faceti cumparaturile de Craciun nu uitati ca, pentru un copil de câtiva ani, o papusa sub brad aduce mai multa bucurie decât un pulover.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS