24.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinImperfectiunile ochilor pot fi corectate prin machiaj

Imperfectiunile ochilor pot fi corectate prin machiaj

Ochii sunt, cu siguranta, o zona a fetei care trebuie in permanenta ingrijita pentru ca privirea dumneavoastra sa fie de-a dreptul seducatoare.


Nu toti suntem insa multumiti de forma si pozitionarea acestora.


Fie ca sunt prea apropiati sau prea departati, fie ca sunt prea mici sau prea mari, cu trecerea anilor, ei reprezinta zona fetei care ne scoate in evidenta vârsta. Ochii vorbesc celorlalti despre noi, despre ceea ce simtim sau gândim.


Folosind un machiaj adecvat, micile imperfectiuni ale ochilor pot fi corectate, ba mai mult, acesta va poate oferi o privire pur si simplu fascinanta.


Pentru persoanele care au ochii prea apropiati este indicat sa se foloseasca un machiaj care sa scoata in evidenta partea centrala a ochiului.


In cazul in care sunt prea departati se recomanda aplicarea unui fard de culoare inchisa in partea interioara a ochiului. Daca sunteti nemultumiti si considerati ca fiind un defect faptul ca ochii dumneavoastra sunt prea mici, incercati sa aplicati pe intreaga pleoapa un fard de culoare deschisa.


Pentru ochii „afundati“, cosmeticienii recomanda realizarea unui contur al pleoapei inferioare, pornind de la jumatatea acesteia si continuând spre exterior. Pentru armonizarea ochilor „bulbucati“ se poate realiza un contur cu ajutorul unui creion dermatograf de culoare inchisa.


In sfârsit, pentru a masca ridurile si semnele trecerii anilor, este ideala folosirea creionului si a fardului doar pentru pleoapa superioara.


Nuantele si umbrele pe care le folositi trebuie sa fie in prefecta concordanta cu tipul de fata pe care il aveti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS