11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Pantofi din piele de peste


O fabrica de pantofi sport din Argentina a produs un model din piele de peste, care este comercializat la un pret dublu fata de al celorlalti pantofi similari, informeaza site-ul Diario de Noticias. Potrivit unor surse din cadrul societatii Unisol, acesti pantofi sunt confectionati din piele de scrumbie, un peste din marile din sudul Argentinei, a carui piele este mai rezistenta decât cea de vaca. Modelele de pantofi au mai multe culori, iar pielea din care sunt fabricati are o grosime de sase milimetri. Materialul „este elastic si este de doua ori mai rezistent decât pielea de vaca“, potrivit publicatiei Clarin, care citeaza un responsabil al societatii.


Au ridicat masina parcata neregulamentar cu sofer cu tot


Un canadian, de 85 de ani, din Edmonton, a fost nevoit sa stea mai multe ore in masina sa, la minus zece grade Celsius, dupa ce vehiculul fusese ridicat de politisti, pentru parcare neregulamentara. Potrivit site-ului Yahoo!News, oamenii legii sustin ca gheata care era pe geamurile masinii i-a impiedicat sa observe ca inauntru se afla cineva. „Abia dupa câteva ore, un politist a vazut ca in interiorul masinii se afla cineva. Apoi a deschis portiera si a gasit in interior un barbat foarte in vârsta. Batrânul parea dezorientat, dar nu isi pierduse cunostinta. Nu am stabilit inca de ce batrânul oprise masina fara ca aerul conditionat sa functioneze“, a declarat un purtator de cuvânt al politiei din Edmonton. Potrivit sursei citate, canadianul a fost transportat de urgenta la spital, unde a primit ingrijirile medicale necesare.


Mariah Carey: „Muzica este darul meu de la Dumnezeu“


Mariah Carey a marturisit ca muzica a salvat-o de la o copilarie nefericita. Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, frumoasa cântareata sustine ca si-a gasit alinarea in muzica de fiecare data când a avut probleme. „Pentru mine, muzica este un colac de salvare… este darul meu de la Dumnezeu. Am avut o copilarie foarte dificila. De fiecare data când intâmpinam probleme, incepeam sa cânt. Muzica m-a ajutat sa depasesc toate momentele grele“, a declarat artista.


Paris Hilton va dona un ceas cu diamante


Paris Hilton va dona un ceas incrustat cu diamante, in valoare de 100.000 de lire sterline, al carui design a fost realizat chiar de ea, in beneficiul victimelor cancerului la sân.Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, celebra mostenitoare a lantului hotelier Hilton a decis sa colaboreze cu companiile „Parlux“ si „Tourneau“, pentru a crea acest accesoriu de exceptie, care va fi comercializat in editie limitata. Potrivit sursei citate, ceasul „Paris Hilton“ este realizat din aur alb de 18 karate si decorat cu aproape 1.000 de diamante. Prima piesa din colectie va fi scoasa la licitatie, suma obtinuta urmând sa fie donata Centrului de Cercetare pentru Cancer la Sân din Statele Unite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS