8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinModexim - reduceri de sezon

Modexim – reduceri de sezon

O vitrina impânzita cu afise care anunta reduceri substantiale, acesta este modul in care magazinul Modexim (situat vizavi de English Park) isi intâmpina clientii. Si, pentru a-i convinge, câteva preturi (cele mai mici) sunt si ele afisate lânga frontispiciul firmei.


Iar daca in cazul unor magazine centrale nici reducerile nu pot face preturile acesibile, aici nu veti avea aceeasi surpriza neplacuta. Pretul unei bluze (de vara ce-i drept) porneste de la 15 RON si poate urca, daca doriti o camasa cu mâneca lunga (numai buna de purtat pe vreme rece) pâna la 28 RON. In ceea ce priveste fustele, oferta este chiar variata : lungi, foarte scurte, trei sferturi sau pâna la genunchi, din lâna sau materiale mai subtiri cu preturi cuprinse intre 18 si 35 RON. La acelasi pret puteti gasi si fuste potrivite unui moment mai festiv. Singurul inconvenient ar fi acela ca daca aveti o silueta de manechin cu greu va puteti gasi aici haine pe masura dumneavoastra (in general marimile articolelor vestimentare pornesc de la 40).


Daca preferati deux piece-urile, cea mai ieftina oferta (sacou si fusta, realizate dintr-un material subtire) costa 54 RON. Bineinteles ca daca optati pentru un costum de iarna (fusta lunga si sacou) va trebui sa scoateti din buzunar ceva mai mult, adica 85 RON. Hainele de iarna au preturi cuprinse intre 86 RON (pentru cele cu o lungime medie) si 150 RON pentru un palton. In privinta pantalonilor nu exista decât un singur tip de design (drepti si cu dunga), nu difera decât materialul din care sunt confectionati, iar preturile sunt mai mult decât aceptabile, intre 18 si 30 RON.


Tinute clasice


La capitolul design insa magazinul nu dispune de o varietate de modele si nici nu pare sa tina cont de ultimele tendinte dictate de moda, articolele vestimentare de aici urmeaza mai degraba o taietura clasica, fustele sunt in general drepte sau putin evazate (indiferent de lungime), costumele urmeaza aceeasi linie clasica ca si bluzele. Singura nota discordanta o fac hainele de iarna, care au un model interesant.


Putin suparator (si deloc o buna strategie de marketing) este faptul ca unele produse au trecute doua preturi si surprinzator cel mic este taiat, valabil find cel mare. Astfel este imposibil sa nu te incerce un sentiment de frustrare la gândul ca daca vizitai magazinul asta-vara luai costumul de iarna mai ieftin. Ramâne reconfortant doar gândul ca nici pretul cel mare nu este piperat.


Cum reducerile sunt oricând binevenite, mai ales acum ca se apropie sarbatorile de iarna, magazinul Modexim merita vizitat de doamnele care prefera tinutele clasice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS