17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinHaine de sezon la Metro

Haine de sezon la Metro

Clientii hipermarket-ului Metro Craiova au la dispozitie o gama larga de produse vestimentare pentru a intâmpina cum se cuvine sezonul rece.


Aprovizitionati din timp cu articole vestimentare pentru anotimpul rece care, deocamdata, nu se grabeste sa-si arate „coltii“, magazinul Metro din Craiova pune la dispozitia clientilor o gama larga de haine, paltoane, costume si deux-piece-uri pentru domni si doamne, din diferite tesaturi si intr-o paleta larga de culori, capabile sa satisfaca multe dintre gusturile craiovenilor.


Astfel, puteti fi „la moda“ si, totodata, pregatiti sa intâmpinati temperaturile scazute ale iernii cu un palton care variaza intre 170 si 200 RON, pentru doamne, si 200 – 250 RON pentru domni.


Pentru domni, la Metro se gasesc, in nuante kaki sau cacao cu lapte, jachete din velur, la 142 RON, sau jachete imblanite din denim, la 154 RON. Costumele din stofa barbatesti costa 470 RON, iar, daca doriti sa cumparati piesele separat, va trebui sa platiti in jur de 100 RON pentru o pereche de pantaloni si circa 260 RON pentru sacou.


Pentru doamne, un sacou si o pereche de pantaloni asortati, in nuante roz pal si vernil costa 95, respectiv 47 RON.Tot pentru doamne, magazinul Metro pune la dispozitie mai multe modele de jachete, scurte sau mai lungi, la preturi care difera in functie de material. Astfel, o jacheta lunga din piele intoarsa costa 713 RON, una scurta cu doua fete154 RON, iar alta multicolora 214 RON. Doamnele cochete isi pot achizitiona de la magazinul amintit si diferite modele de fuste, la preturi de la 40 la 60 RON. Pentru zilele mai insorite, un poncho de dama, care la Metro costa 55 RON, ar prinde bine multe dintre doamnele din Craiova.


Ca sa va protejati mâinile de frig, tot de la Metro va puteti achizitiona modelul de manusi care va place, din acest punct de vedere oferta magazinului fiind mai mult decât generoasa: modele multe, la preturi care pleaca de la 27 RON si pot ajunge la 60 RON.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS