10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTabere pentru tinerii doljeni

Tabere pentru tinerii doljeni

Vacanta de iarna se apropie cu pasi vertiginosi, iar tinerii se gândesc deja unde sa mearga in aceasta perioada a anului. Directia Judeteana pentru Tineret Dolj a venit in intâmpinarea nevoilor si asteptarilor tinerilor de pâna la 35 de ani printr-o oferta bogata de tabere. Locatiile unde tinerii pot petrece cinci zile de vis la preturi pentru toate buzunarele sunt atât in statiuni de pe Valea Prahovei, cât si in statiuni de pe Valea Oltului. Cea mai ieftina tabara de schi este cea de la Busteni, unde cazarea si masa costa, pentru un sejur de cinci zile, 262 RON.


Perioadele in care se organizeaza taberele de iarna sunt intre 24 – 29 decembrie, 30 decembrie- 2 ianuarie si 3 ianuarie – 8 ianuarie. Pentru statiunile de pe Valea Prahovei, pretul este de 44 RON la Sinaia, 39 RON la Busteni si 55 RON la Casa Duca din Sinaia.


Un sejur la Tismana – judetul Gorj costa 37 RON, iar in judetul Caras-Severin, la Râul Alb, pretul pentru tabara ajunge la 34 RON. In judetul Vâlcea se organizeaza tabere la Cozia si la Bradisor, la pretul de 40 RON. In judetul Brasov, pentru taberele de la Predeal, Timisul de Sus si Zizin, pretul este de 40 RON. In judetul Sibiu, sejurul la Paltinis ajunge la 47 RON, iar la Saliste 34 RON. In judetul Dâmbovita, un loc in taberele Caprioara, Cerbul sau Vânatorul costa 38 RON.


Persoanele interesate de oferta taberelor de iarna se pot adresa la Directia Judeteana pentru Tineret Dolj, str. Electroputere, nr. 21 bis, sau la e-mail: [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS