5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAlanis Morissette a fost bulimica si anorexica in copilarie

Alanis Morissette a fost bulimica si anorexica in copilarie

Alanis Morissette (foto) a inceput sa aiba probleme cu bulimia si anorexia, in momentul in care un director din industria muzicala i-a spus ca nu va avea un succes prea mare, daca va fi grasa, informeaza site-ul Contactmusic.com.


Artista incepuse sa creada, in adolescenta, ca va deveni celebra, daca se va infometa.


„Intre 14 si 18 ani m-am luptat cu anorexia si bulimia. Credeam ca trebuie sa fiu perfecta, cit mai aproape de standardele de frumusete. Imi aduc aminte ca am fost chemata la un studio de inregistrare si o persoana de-acolo mi-a spus: «Stiu ca te-am chemat ca sa refacem melodia, dar de fapt voiam sa vorbim despre greutatea ta. Nu poti sa ai succes, daca esti grasa». A fost ingrozitor. Nu mincam aproape nimic, asa ca am inceput sa am ameteli tot timpul. Mincam numai piine prajita si morcovi si beam cafea fara zahar. La un moment dat am fost cu o persoana, cu care lucram la un videoclip, sa cinam. El si-a comandat o pizza, iar eu am baut doar cafea, pentru ca individul mi-a spus: «Nu ai voie sa maninci. Si sa nu pui lapte in cafea!»“, a declarat cintareata pentru revista americana US Weekly.


Morissette a adoptat un mod de viata mai sanatos, dupa ce un prieten apropiat i-a atras atentia asupra faptului ca a slabit prea mult.


„Acum trec prin diferite stadii, cind vine vorba de mincare. Uneori maninc sanatos. Am si zile in care, daca am pofta de ciocolata, maninc. Sint mindra ca pot afirma ca ma simt sanatoasa“, a adaugat vedeta.


Artista canadiana, de 31 de ani, a vindut 30 de milioane de copii dupa albumul ei de debut, „Jagged Little Pill“, si a cistigat sapte premii Grammy, de-a lungul carierei sale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS