6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin50 Cent a plins pe platourile de filmare

50 Cent a plins pe platourile de filmare

Starul hip-hop 50 Cent (foto) s-a confuntat cu una dintre cele mai mari provocari pe platourile de filmare ale peliculei „Get Rich Or Die Tryin“, fiind nevoit sa plinga in public, informeaza site-ul Contactmusic.com.


Rapperul, pe numele lui adevarat Curtis Jackson, participa la filmarea productiei semi-autobiografice, avindu-l ca regizor pe Jim Sheridan. Acesta l-a facut pe artist sa isi aminteasca viata dura pe care a trait-o in orasul american New York, precum si asasinarea mamei sale.


Cintaretul a recunoscut ca a avut multe momente grele in viata, dar a declarat ca o mare provocare a fost momentul in care a trebuit sa plinga in fata camerelor de filmat.


„Mi-am petrecut foarte mult timp atrenindu-ma sa nu pling. Se intimplau o multime de lucruri neplacute in cartierul meu, dar nu puteai face nimic. Daca erai puternic si nu plingeai, erai bine. Daca te vede cineva plingind, poate interpreta gresit acest lucru si poate crea un adevarat scenariu. Nu am fost niciodata la inmormintarile celor ucisi, cind locuiam in cartier. Ne duceam la priveghi, vedeam corpul, prezentam condoleante si plecam. Din punct de vedere emotional, cred ca am cinci ani. Dar toata lumea plinge, nu? Eu pling cind sint singur“, a declarat vedeta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS