17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSandra Bullock este sfatuita sa-si paraseasca iubitul

Sandra Bullock este sfatuita sa-si paraseasca iubitul

Actrita americana Sandra Bullock (foto) a fost sfatuita de o fosta angajata a iubitului ei, Jesse James, sa il paraseasca pe acesta.


Deann McClung pretinde ca James este „o persoana rea si brutala“ si ca a fortat-o sa ii faca sex oral, precizind ca poate dovedi acest lucru cu documente de la tribunal. Ea a facut aceasta marturisire, deoarece ii este teama ca Bullock crede ca a gasit barbatul ideal.


„Daca as putea vorbi cu Sandra acum, i-as spune: Fugi! James m-a rapit, m-a tinut inchisa, m-a amenintat si m-a fortat sa fac sex. Mi-a distrus viata. Sint sigura ca a convins-o pe Sandra ca este un baiat de treaba, dar este o minciuna… Poate ca povestea mea nu o sa ii schimbe Sandrei gindurile, dar o va face sa se gindeasca“.


McClung a intentat proces impotriva lui James, in 2000, la trei luni dupa ce el a concediat-o, acuzindu-l de hartuire sexuala si molestare. McClung a fost sfatuita sa accepte o intelegere de comun acord, dar spune ca inca ii este frica de repercusiuni. „Jesse James traieste intr-o lume ciudata si daca ar vrea sa ma omoare, cred ca ar putea“, a adaugat ea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS