15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn hot a spart masina GIEI cu voia ei

Un hot a spart masina GIEI cu voia ei

Cine a crezut ca GIA (foto) a intrat intr-un con de umbra vizavi de activitatea ei muzicala s-a inselat. Artista nu a stat degeaba, iar faptele o dovedesc cu certitudine.


Astfel, aceasta a filmat un nou videoclip la piesa „Doar noi“, de pe albumul „Te fac sa vibrezi“, iar acum se afla in plin turneu de promovare a albumului, in zece orase din tara, alaturi de trupa Impact. Spre deliciul fanilor celor doua trupe, fiecare concert este insotit de o sesiune de autografe.


Turneul nu a fost lipsit de evenimente neprevazute.


Astfel, inaintea unui concert, GIA si-a uitat cheile in masina, iar usile au fost blocate. Artista nu este la prima experienta de acest fel, caci in perioada lansarii albumului sau, in urma cu trei luni, si-a uitat cheile si pe Alma, catelusa ei, in masina. Si daca atunci masina a fost descuiata relativ repede, de aceasta data „procedeul“ a mers mai greu. Dupa zeci de minute de „chin“ pentru intreaga echipa, automobilul a fost descuiat de un fost hot profesionist si cu ani de experienta in spate, care s-a oferit sa le rezolve problema. GIA s-a oferit sa-i plateasca o anumita suma pentru efort, insa respectivul a refuzat-o categoric, rugind-o sa-i ofere in schimb un CD pe care sa i-l dea in dar iubitei sale. Intreaga echipa, de la instrumentisti, manageri si pina la artisti a ramas uimita de bunavointa spargatorului de masini: „Respectivul ne-a deschis masina pe loc, insa nu ne-a lasat sa vedem care este de fapt tehnica. A fost dragut, nu a cerut bani in schimb, ci un CD pentru cea pe care o iubeste. Daca ar fi toti barbatii asa romantici, fie ei si hoti, ar fi o lume mai frumoasa“, concluzioneaza artista amuzata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS