17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn barbat cu doua penisuri, parasit de sotie

Un barbat cu doua penisuri, parasit de sotie

Un barbat din Germania, care si-a convins medicii sa-i construiasca si al doilea penis, a fost parasit de sotie dupa ce i-a aratat acesteia rezultatul. Dupa cum informeaza Ananova, Biker Michael Gruber, de 40 de ani, si-a pierdut penisul in urma unui accident de motocicleta, insa, datorita tehnicii moderne, medicii au reusit sa-i construiasca altul folosind piele si alte tesuturi chiar din trupul sau. Noul organ a functionat atit de bine incit germanul a devenit, in urma cu un an si jumatate, tatal unui baietel, pe nume Etienne. Insa Gruber nu s-a multumit cu ce avea si le-a cerut medicilor sa repete interventia chirurgicala, pentru a-i construi un organ mai bun.


Pentru a se asigura ca transplantul noului tesut avea sa fie incununat de succes, medicii au fost nevoiti sa lase si primul organ la locul sau, astfel ca, atunci cind si-a revenit dupa anestezie, Gruber s-a trezit cu doua penisuri.


„Am lasat vechiul organ atasat, pina cind cel nou va putea fi alimentat cu singe“, a declarat profesorul Markus Kuentscher, liderul echipei de chirurgi plasticieni din Berlin.


Dar cind germanul i-a aratat sotiei ambele penisuri, aceasta a plecat imediat acasa, si-a facut bagajele si l-a parasit.


„Acum am doua penisuri, dar nu am sotie. Sper totusi ca atunci cind voi scapa de unul dintre ele sotia mea se va intoarce“, a declarat Gruber.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS