11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Scurte stiri

Barbati in dar pentru clientele fidele


Un centru comercial din China a oferit un cadou deosebit clientelor cu ocazia Zilei Internationale a Femeii. Dupa cum informeaza Yahoo!News, clientele care faceau cumparaturi in valoare de minimum 120 de lire sterline, primeau cadou un barbat atragator, care timp de trei ore executa diferite treburi casnice la domiciliul femeii. Centrul comerical din Guangzhou a selectat zece angajati din personalul lor, care pentru o zi a trebuit sa fie la „cheremul“ femeilor. Nici unul dintre reprezentantii sexului masculin alesi pentru aceasta „misiune“ nu a avut probleme in a accepta gindul ca va fi oferit in dar.


Singura inchisoare plutitoare din Anglia va fi inchisa


Singura inchisoare-vapor din Marea Britanie, Weare, se va inchide pina la sfirsitul anului, a declarat un purtator de cuvint al inchisorii.


Dupa cum informeaza editia electronica a cotidianului francez Le Monde, guvernul britanic a decis in 1997 sa utilizeze vasul, vechi de 25 de ani, ca inchisoare temporara, avind in vedere faptul ca penitenciarele engleze erau suprapopulate. Vasul a devenit astfel prima si unica inchisoare plutitoare din Regatul Unit. „Decizia de a inchide Weare nu este usoara, insa este necesara“, a declarat Martin Narey, directorul Serviciului national al Delincventei. „Chiar daca este un loc sigur, inchisoarea-plutitoare este un loc strimt, iar celulele nu au aer“, a precizat inspectoarea- sefa a inchisorilor, Anne Owers, intr-un raport facut public anul trecut. „Celulele sint insalubre, iar muncile la care pot participa detinutii sint limitate. Cu toate investitiile facute, acesta inchisoare nu este conforma cu standardele moderne, astfel incit am decis ca sa fie inchisa“, a declarat directoarea Serviciului Inchisorilor din regiunea de sud-vest a Angliei, Jerry Petherick. Cei aproximativ 400 de detinuti, care se afla in prezent pe inchisoarea plutitoare si care au mai putin de 25 de ani, vor fi transferati in alte penitenciare din sudul Angliei.


Traficanta la 86 de ani


Politistii brazilieni au arestat zilele trecute o batrina de 86 de ani, asupra careia a fost descoperita marijuana.


Dupa cum informeaza cotidianul brazilian O Globo, citat de Germany Live, batrinica din Senhor do Bonfim din nord-estul tarii, este banuita a fi capul unei retele de traficanti de droguri. Cu toate acestea, octogenara a negat in permanenta ca ar fi implicata in afacerile cu droguri. Politistii spun insa ca in timpul unor conversatii cu fiul sau, batrinica s-a plins de mai multe ori de calitatea marfii primite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS