11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMichael Jackson a venit in pijama la tribunal

Michael Jackson a venit in pijama la tribunal

Michael Jackson a sosit in pijama la tribunalul din Santa Maria, California, cu 65 de minute intirziere, dupa ce a fost amenintat cu un mandat de arestare pentru ca nu s-a prezentat joi la proces, informeaza site-ul Yahoo!News.


Judecatorul Rodney Melville amenintase in prealabil ca va elibera un mandat de arestare pe numele cintaretului, care nu s-a prezentat la audienta de la ora 8.30 (16.30 GMT). „Voi anula eliberarea pe cautiune si voi emite un mandat de arestare impotriva lui“, a declarat judecatorul, precizind ca ii va lasa vedetei o ora la dispozitie ca sa se prezinte la tribunal.


Avocatul sau, Thomas Mesereau, declarase ca clientul sau se afla la spitalul Santa Inez Cottage, situat in apropiere de Santa Maria, deoarece sufera de joi de dimineata de o grava problema la spate.


In cursul audientei de joi, tinarul care il acuza pe Michael Jackson, un adolescent de 13 ani in momentul faptelor, in 2003, a detaliat abuzurile sexuale presupuse la care a fost supus.


Michael Jackson, de 46 de ani, trebuie sa raspunda si pentru acuzatia ca ar fi dat unui minor sa bea vin si i-ar fi sechestrat familia. El a negat aceste acuzatii. Cintaretul risca sa petreaca 20 de ani in spatele gratiilor si a platit deja, la sfirsitul anului 2003, trei milioane de dolari cautiune pentru a sta in libertate pina la terminarea procesului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS