11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCameron Diaz a fost la un pas de moarte

Cameron Diaz a fost la un pas de moarte

Cameron Diaz (foto) a fost transportata de urgenta la spital dupa ce a cazut de pe un cufar cu sertare, informeaza The Sun online.


Actrita incerca sa ajunga pe un sifonier, cind s-a impiedicat si a cazut.


Iubitul ei, Justin Timberlake, se afla in alta camera a casei lor din Beverly Hills, cind a auzit bufnitura si s-a dus imediat in camera in care se afla Cameron Diaz.


El a gasit-o intinsa pe podea, in stare de inconstienta, cu o rana grava la cap.


Justin a chemat ambulanta si, in timp ce era transportata la spital, el a tinut-o de mina.


Cameron a primit ingrijiri medicale pentru o intindere musculara la spate, iar rana de la cap i-a fost prinsa cu 19 copci.


Un prieten al cuplului a declarat: „Justin este extrem de ingrijorat. A gasit-o pe Cameron in stare de inconstienta si plina de singe in zona capului. A simtit ca innebuneste. Pina sa ajunga ambulanta, a reusit sa o trezeasca vorbind cu ea si tinind-o de mina, iar ea nu putea sa se minste de la git in jos. Justin a insistat sa mearga cu ea in ambulanta tot drumul spre spital. La inceput, medicii se temeau ca si-a fracturat coloana vertebrala. Desi are o multime de vinatai, din fericire nu este grav ranita“.


Cameron Diaz, de 32 de ani, si Justin Timberlake, de 24 de ani, s-au intors recent dintr-o excursie cu cortul in Africa de Sud.


In momentul producerii accidentului, ea incerca sa puna pe sifonier rucsacii si corturile. Ea incerca sa ajunga pe sifonier urcindu-se pe cufar, insa a alunecat si a cazut pe podea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS