14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMarimea si forma sinilor denota personalitatea unei femei

Marimea si forma sinilor denota personalitatea unei femei

Un cercetator italian sustine ca poate afla personalitatea unei femei dupa forma si marimea sinilor ei. Dupa cum informeaza Ananova, care citeaza un articol aparut in cotidianul german Bild, sexologul Piero Lorenzoni a reusit sa categoriseasca tipurile de sini dupa asemanarea lor cu fructele, sustinind ca barbatii pot afla astfel cu ce fel de partenere s-au ales. „Sinii unei femei denota caracterul ei, la fel ca zodia in care este nascuta“, a declarat Lorenzoni.


Potrivit sursei citate, asa-numita „astrograma“ realizata de sexologul italian incepe, inevitabil, cu traditionalul pepene verde. Astfel, in opinia lui Lorenzoni, o femeie cu sinii mari si rotunzi ca un pepene poate parea o mama excelenta, dar aceasta impresie este cit se poate de departe de adevar. „Unei astfel de femei ii place sa manince, sa fie admirata si rasfatata. Din pacate, rareori ii place sa faca si dragoste“, a precizat Piero Lorenzoni.


Pentru barbatii care vor o partenera mai vioaie, sexologul italian ii sfatuieste sa-si aleaga o femeie cu sinii „lamiie“, adica obraznici si proeminenti. „Aceste femei sint pline de viata si capabile sa accepte o gluma buna. In viata, isi doresc mereu echilibru, fara prea multe surprize“, a mai adaugat Lorenzoni. In ceea ce priveste sinii obraznici, dar cu forma ovala, italianul ii compara cu un fruct de ananas. „Femeile cu sinii ananas sint inteligente, in cautarea unei cariere de succes, dar ramin niste romantice incurabile. De asemenea, ele sint loiale si oricine reuseste sa le cistige inima nu le va pierde“, a mai precizat Lorenzoni.


Sinii in forma de grapefruit, adica fermi si obraznici, nu reprezinta un semn bun pentru o activitate sexuala placuta. „Aceste femei par erotice, dar in realitate sint timide peste masura si casnice. Ele isi rasfata partenerii, dar prefera oricind imbratisari tandre in schimul unei partide de sex“, a mai adaugat Lorenzoni. Nici femeile cu sinii in forma de portocala nu sint specialiste in a ridica temperatura dintre cearsafuri. „Desi este increzatoare in propria persoana si isi cunoaste foarte bine scopurile, o astfel de femeie nu este interesata de sex. Ea prefera conversatia“, a mai precizat sexologul italian. De asemenea, el a mentionat ca femeile cu sinii in forma de para „iubesc dragostea sub toate formele. Ele pot fi foarte religioase, dar, de obicei, cad prada aventurilor extraconjugale“.


La finalul astrogramei sale, Lorenzoni ajunge si la femeile cu sinii mici, cu forme care seamana celor ale unei cirese. Despre acestei femei, sexologul spune ca sint „amuzante si foarte excitante“. „Sint inteligente si nu te plictisesti niciodata cu ele. Pot deveni partenere grozave, atit in viata de zi cu zi cit si in vacante, dar sint moderate in ceea ce priveste interesul fata de sex“, a mai declarat Lorenzoni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS