10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFusta mini - eterna clasica

Fusta mini – eterna clasica

Fusta mini a fost votata drept cel mai de succes articol de imbracaminte, informeaza The Sun online.


Creata de Andre Courreges, in anii ’60, si imortalizata de Mary Quant, fusta mini conduce acum in preferintele femeilor si ale barbatilor, din intreaga lume, urmata de blugi si rochia neagra.


In schimb, in clasamentul celor mai oribile obiecte vestimentare, conduce detasat treningul de fis, stil anii ’80. De asemenea, in acelasi clasament, se mai afla jambierele si fustele „gogosar“. Incaltamintea cu talpa groasa, pantalonii evazati si poncho-urile se afla atit in clasamentul celor mai oribile, cit si in cel al celor mai grozave obiecte vestimentare.


Potrivit sondajului, efectuat printre clientii lantului britanic de magazine Harvey Nicks, cele mai la moda obiecte vestimentare sint acum cizmele de cowboy, preferatele lui Kate Moss si ale iubitei lui Jude Law, Sienna Miller, si adidasii.


Un purtator de cuvint al lantului de magazine a declarat: „Sondajul arata ca aceste articole de imbracaminte vor fi intotdeauna la moda. Sint deja niste piese vestimentare clasice. In schimb, cind vine vorba de piesele vestimentare dezastruoase, oamenii au tendinta sa voteze tendintele extreme ale anilor ’80. Cu toate acestea, moda este un proces ciclic, asa ca jambierele, egarii sau fustele „gogosar“ ar putea reveni pe podiumurile de prezentare“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS