11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSot infidel - tradat de propriul papagal

Sot infidel – tradat de propriul papagal

Un papagal vorbitor a scos la iveala o relatie extraconjugala a unui israelian, dupa ce a salutat-o pe sotia infidelului cu numele amantei.


Dupa cum informeaza cotidianul israelian Maariv, sotia inselata a intentat acum divort, prinicipalul sau martor fiind papagalul. Din cite se pare, pentru a-si impresiona amanta, amorezul si-a invatat papagalul sai ii pronunte acesteia numele si de cite ori femeia venea in vizita pasarea trebuia sa o salute. Papagalul nu a putut face diferenta intre sotie si amanta si de fiecare data o saluta pe nevasta cu numele iubitei stapinului sau. Femeia a devenit suspicioasa si a angajat un detectiv particular. Dupa doar trei zile, acesta a putut demonstra cu dovezi clare ca barbatul are o relatie si i-a pus femeii diferite fotografii la dispozitie, in care cei doi amorezi sint surprinsi in situatii compromitatoare, de fiecare data papagalul fiind martor.


Femeia inselata si-a iertat papagalul, nu insa si pe sot, pe care l-a alungat de acasa. Pentru a se razbuna, ea si-a invatat pasarea alt salut: „La nerevedere!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS