8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Reţinut după ce şi-a ucis mama

Vâlcea: Reţinut după ce şi-a ucis mama

O femeie de 81 de ani, din comuna vâlceană Guşoieni, a fost găsită decedată în locuinţa sa, prezentând urme de violenţă la nivelul capului, pe corp şi membre. Având în vedere modalitatea în care femeia a fost găsită, leziunile pe care aceasta le prezenta, precum şi aspectele stabilite în primă fază de către politistii Secţiei 3 Poliţie Rurală Suteşti, s-a luat legătură cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, fiind înregistrat un dosar penal.
În urma probatoriului administrat şi având în vedere concluziile preliminare s-a stabilit faptul că, în jurul datei de 10 decembrie, în timp ce se afla în locuinţa comună, fiul victimei ar fi exercitat acte de violenţă asupra mamei sale, aplicându-i mai multe lovituri, iar ulterior ar fi sugrumat-o, motiv pentru care s-a dispus continuarea urmăririi faţă de persoana banuita, pentru săvârşirea infracţiunii de omor comis asupra unui membru de familie.
S-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului, urmând să fie prezentat Tribunalului Vâlcea, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS