Vâlcea: Sancţiuni pentru conducătorii auto care transportau material lemnos fără aviz de însoțirePolițiști ai Serviciului de Ordine Publică, Biroului Județean de Transporturi Feroviare Vâlcea, Poliției municipiului Drăgășani, Poliției orașului Horezu, Poliției stațiunii Voineasa și Secției 2 Milcoiu au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea ilegalităților în domeniul silvic și pentru depistarea persoanelor care transportă material lemnos fără respectarea prevederilor legale.

Polițiștii au depistat în trafic patru conducători auto care transportau material lemnos, fără a deține aviz de însoțire, fiind aplicate sancțiuni contravenționale de aproximativ 5.000 de lei.

De asemenea, s-a dispus confiscarea unei cantități de aproximativ 5 mc de material lemnos, lemn de foc și cherestea-rășinoase.


Polițiștii au aplicat și o sancțiune contravențională de 10.000 lei a unui operator economic care a expediat material lemnos fără a emite avizul de însoțire aferent.


Comenteaza acum

Alte stiri

27 noiembrie 2018

Gorj: Razii la depozitele de material lemnos

Poliţiştii gorjenii au efectuat luni mai multe razii la depozitele de material lemnos de pe raza comunei Muşeteşti. Astfel, poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu lucrători din cadrul, Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, ...

Sumarul ediției de luni, 10 decembrie 2018

Top