11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Persoane bănuite de furt de lemne, identificate

Vâlcea: Persoane bănuite de furt de lemne, identificate

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Sutești au depistat, 2 tineri, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, în localitatea Șușani.

Polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Sutești au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 20-21 octombrie, persoane necunoscute au sustras o cantitate însemnată din materialul lemnos ce se afla depozitat în curtea unei școli din localitatea Șușani.
În urma evaluării prejudiciului de către lucrătorul silvic din cadrul Ocolului Silvic Drăgășani, s-a constat o lipsă de circa 3 m.c. material lemnos tăiat bocuri.
În cauză a fost solicitat și sprijinul specialiștilor criminaliști din cadrul Poliției municipiului Drăgășani și din aspectele rezultate cu ocazia cercetării la fața locului, a actelor administrate și din investigațiile efectuate s-a reușit identificarea celor 2 persoane bănuite de comiterea furtului, respectiv 2 tineri, din comuna Șușani.
Astfel, s-a stabilit că, în noaptea de 20/21 octombrie a.c., în jurul orelor 00.00, cei 2 tineri, de 22 și 24 de ani, s-au deplasat cu un atelaj hipo în curtea școlii, de unde au încărcat în trei rânduri cantitatea totală de (3,09 mc) material lemnos tăiat bocuri, specia carpen, pe care ulterior au depozitat-o la domiciliile celor doi.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispusă soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgășani. Materialul lemnos sustras a fost restituit persoanei vătămate, prejudiciul fiind acoperit în întregime. Valoarea prejudiciului cauzat și recuperat se rdică la aproximativ 1400 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS