Vâlcea: Gospodărie în flăcări în comuna TomșaniUn puternic incendiu a izbucnit aseară într-o gospodărie din satul Bogdăneşti, comuna Tomşani, două persoane fiind grav rănite. Proprietarul, în vârstă de 75 de ani, a suferit arsuri de gradul II la nivelul membrelor superioare, iar un bărbat de 43 de ani a suferit arsuri de gradul I la nivelul feței. Ambele victime au fost preluate de ambulanțe SAJ și transportate la Spitalul Horezu. Potrivit pompierilor vâlceni, au ars două locuințe construite din lemn (bărne) acoperite cu tablă, prima în suprafață de 40 mp afectată în proporție de 50% și a doua în suprafață de 30 mp afectată în proporție de 40%. Au mai ars trei anexe gospodărești: o bucătărie de vară în suprafată de 12 mp, afectată în proporție de 90% și un depozit de furaje ( fânar) în suprafață de 8 mp afectat în proporție de 90%, iar un depozit de furaje în suprafață de de aproximativ 50 mp, ca urmare a propagării incendiului la vecinătăți, a fost afectat la nivelul structurii din lemn a acoperișului pe o suparafață de 40%, precum și plantele furajere depozitate în acesta (aproximativ 4 tone), aceasta din urmă fiind proprietatea unui alt localnic.

În incendiu au murit trei păsări și un purcel moarte, și au fost salvate 4 animale de talie mare (3 bovine cu un vițel) și mai multe pasări .

Cauza probabiilă de incendiu flacăra și împrejurarea determinantă a inițierii incendiului : focul deschis în spații închise (se presupune folosirea unei forje pentru manufacturare).


Ca urmare a drumului accidentat o autospeciala A9000 aparținând G.I. Govora s-a defectat ( defecțiuni tehnice la motor) motiv pentru care nu și-a mai putut continua misiunea.


Comenteaza acum

Alte stiri

13 noiembrie 2018

Dolj: Crimă în comuna Terpeziţa

Un adolescent de 16 ani este acuzat de comiterea infracţiunii de omor, după ce, în cursul zilei de duminică, a lovit un bărbat de 69 de ani cu o cazma în cap. În urma loviturii primite, bărbatul a decedat. Minorul
8 noiembrie 2018

Olt: Și-a pus capăt zilelor la 50 de ani

Un bărbat din comuna Movileni, județul Olt, a fost găsit spânzurat într-o anexă din curtea casei în care locuia alături de fratele său. Bărbatul avea 50 de ani, iar macabra descoperire a fost făcută joi-dimineața de o vecină, care a

Sumarul ediției de duminică, 18 noiembrie 2018

Top