8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaUPDATE Profesoară din Vâlcea, ameninţată cu bătaia în timpul orei. Dialogul incredibil a fost filmat! Elevul a fost reţinut

UPDATE Profesoară din Vâlcea, ameninţată cu bătaia în timpul orei. Dialogul incredibil a fost filmat! Elevul a fost reţinut

UPDATE 15:41: Elevul care a ameninţat profesoara a fost reţinut pentru 24 de ore.

Un elev al Liceului Tehnologic Căpitan Nicolae Pleşoianu, din Râmnicu Vâlcea, a făcut publică o înregistrare în care se aude cum își amenința cu bătaia profesoara, după ce a primit nota doi. În imagini se vede cum elevul merge la catedră şi îi cere socoteală profesoarei pentru nota pe care i-a dat-o, scrie voceavalcii.ro. Replicile tânărului sunt foarte impertinente şi lipsite de respect, iar colegii lui par că îl susţin. La un moment dat, acesta chiar a bătut cu pumnul în catedră.

Iată dialogul incredibil:
Elev: Păi ce scrie… vă citesc eu… să vedeți că e bine!
Profesoara: Nu e bine!
Elev: Vă rog frumos să-mi arătați unde am greșit! Sunteți profesoară și trebuie să-mi aratăți unde am greșit. Acum!
Profesoara: Nu e corect… V-am dat câteva indicii.
Elev: Citește acolo! Citește și arată-mi ce este greșit.
Profesoara: O să-ți scad nota la purtare. Eu zic să te gândești mai bine…
Elev: Mai citește o dată lucrarea!
Profesoara: Nu vorbești așa cum mine!
Elev: Ba vorbesc cum vreau eu… Mai citește o dată!
Profesoara: Treci în bancă!
Elev: Să te vedem noi pe stradă când nu ești în școală.
În timp ce elevul se îndrepta către bancă, a avut loc un dialog halucinant între el și un coleg: Ți-a dat 2? Mă p.. pe ea!

După ce imaginile au ajuns publice, IPJ Vâlcea s-a autosesizat şi a deschis o anchetă. „În urma apariției în spațiul virtual a unui video, în care un elev al unui liceu din Râmnicu Vâlcea amenință cu acte de violență o profesoară, în timpul orei, venim cu următoarele precizări: Poliția s-a autosesizat în acest caz, fiind întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. În fapt, ieri, 13 septembrie, în jurul orei 09:00, un elev din clasa a 11-a, a avut o discuție în contradictoriu cu un cadru didactic, în timpul orei, recurgând apoi la amenințări. Incidentul a fost filmat și încărcat pe internet. Astăzi, 14 septembrie au fost demarate cercetările în acest caz, persoană bănuită fiind adusă la sediul poliție pentru audieri. Investigațiile continuă, urmând să se dispună măsurile legale“, au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Imaginile AICI.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS