7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Acţiuni după furtună

Vâlcea: Acţiuni după furtună

Prefectura Vâlcea a anunţat că, ieri, echipajele de intervenţie din cadrul ISU şi Pieţe Prest, au intervenit pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea pentru îndepărtarea unui număr de 7 arbori căzuţi şi/sau înclinaţi cu risc major de prăbuşire.
Pe drumurile naţionale şi judeţene nu se înregistrează situaţii deosebite ca urmare a fenomenelor mai sus menţionate, circulaţia rutieră desfăşurându-se în condiţii de siguranţă.
La nivelul autorităţilor locale s-a intervenit, într-o primă urgenţă, pentru asigurarea accesului pe toate drumurile de interes local, iar în continuare se procedează la inventarierea tuturor obiectivelor afectate în vederea întocmirii Rapoartelor operative şi de sinteză, potrivit prevederilor legale.
La nivelul reţelelor de energie electrică, echipele CEZ Distruibuţie au intervenit în cursul zilei de 14 iunie 2018 la toate deranjamentele produse, astfel încât la această oră nu se mai înregistrează întreruperi în alimentarea cu energie electrică datorate fenomenelor hidrometerologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS