13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcean omorât în bătaie de trei sibieni

Vâlcean omorât în bătaie de trei sibieni

Un tânăr, de 26 de ani, din comuna Perișani, judeţul Vâlcea, a fost omorât în bătaie, de trei sibieni, în fața unui bar de pe strada Șureanu, din Sibiu, în urma unui conflict spontan, potrivit www.tribuna.ro. Agresorii au părăsit locul faptei, iar victima a fost lăsată incoştientă. Tânărul a fost transporatat la spital şi din păcate după câterva ore a murit.
Cei trei sibieni, cu vârste cuprinse între 23 și 28 de ani, au fost reținuți şi urmează ca astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veștemean, victima l-a lovit pe unul dintre sibieni cu pumnul în zona ochiului stâng, iar acesta a solicitat sprijinul a doi prieteni. Toți trei s-au dus în fața barului „Şureanu”, unde l-au bătut pe tânărul de 26 de ani, din Vâlcea, cu pumnii și picioarele în zona abdominală și în zona coastelor. Din probele existente în cauză, rezultă bănuiala rezonabilă că fapta pentru care s-a început urmărirea penală a fost săvârşită de către numiţii S.C.N., C.C.S. şi C.D.I. motiv pentru care prin Ordonanţa procurorului din data de 29.05.2018 s-a dispus efectuarea în continuarea a urmăririi penale faţă de suspectul S.C.N. în vârstă de 28 de ani , C.C.S. în vârstă de 26 de ani şi C.D. I. în vârstă de 24 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat (…) aceştia fiind reţinuţi prin Ordonanța procurorului pe o perioadă de 24 de ore”, a spus Veștemean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS