Vâlcea: Depistați în timp ce sustrăgeau material lemnos

Autori


O patrulă de jandarmi din cadrul Detaşamentului 4 jandrami Bălceşti i-a depistat pe raza comunei Făurești, județul Vâlcea, pe T.M. în vârstă de 31 de ani și L.V. în vârstă de 39 ani, ambii din comuna Laloșu, județul Vâlcea, în timp ce transportau cantitatea de 1,215 m3 material lemnos, în valoare de 170 de lei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că materialul lemnos a fost tăiat fără drept, motiv pentru care au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale conform Legii 171/2010, în valoare de 16.000 de lei și s-a dispus confiscarea materialului lemnos precum și a două motoferăstraie mecanice.


Totodată, pe raza localității Bălcești, în punctul Zăvoi Gorunești, județul Vâlcea,o patrulă de jandarmi din cadrul Detaşamentului 4 jandrami Bălceşti i-a depistat numitul I.T.I. și pe numita T.A. ambii în vârstă de 17 ani, în timp ce transportau cantitatea de 2,167 m3 material lemnos în valoare de 170 de lei.Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că materialul lemnos a fost tăiat fără drept, motiv pentru care au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale conform Legii 171/2010, în valoare de 14.000 de lei și s-a dispus confiscarea materialului lemnos a unui motoferăstrău mecanic precum și a unui topor.


Comenteaza acum

Alte stiri

20 iulie 2018

Vâlcea: Reţinut pentru conducere fără permis

Polițiștii Secției 2 Rurală Milcoiu și cei din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au reținut, ieri, pentru 24 de ore, un bărbat cercetat pentru conducere fără permis, faptă ...
20 iulie 2018

Vâlcea: Accident rutier pe DN 67 în zona Slătioara

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puţint timp pe DN 67 în zona Slătioara, după ce un autoturism condus de o femeie din Vaideeni, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, la ieşirea dintr-o staţie de

Sumarul ediției de sâmbătă, 21 iulie 2018

Top