12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Arestaţi preventiv pentru furt de lemne

Vâlcea: Arestaţi preventiv pentru furt de lemne

Polițiștii Serviciului Ordine Publică-Biroul Combaterea Delictelor Silvice, Poliției orașului Băile Olănești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Operațiuni Speciale Vâlcea au reținut, ieri, trei persoane bănuite de infracțiuni la regimul silvic.
Polițiștii au dispus, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, reținerea, iar ulterior s-a aprobat propunerea de arestare preventivă, pentru trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, bănuiți că ar fi tăiat și sustras mai mulți arbori, de pe o proprietate privată din Băile Olănești.
Polițiștii s-au sesizat, pe 12 ianuarie, din oficiu cu privire la faptul că, din fondul forestier al orașului Băile Olănești, de pe o proprietate privată, au fost tăiaţi fără drept şi sustraşi 123 de arbori, cu un volum total de 167,495 mc, diverse specii.
În cauză s-a înregistrat un dosar penal, prejudiciul fiind de peste 61.000 de lei.
În urma investigațiilor complexe efectuate, ieri s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a celor trei bărbați, în aceeași zi aceștia fiind prezentați Judecătoriei Râmnicu Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură aprobată de asemenea.
Cercetările continuă pentru probarea întregii activități infracționale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS