6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaCercetări într-un dosar de evaziune fiscală

Cercetări într-un dosar de evaziune fiscală

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus, astăzi, în aplicare 18 mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi în judeţele Arad, Olt, Vâlcea, Buzău şi Prahova şi 12 mandate de aducere, într-un dosar de evaziune fiscală, în domeniul construcţiilor.
Din cercetări a rezultat că bănuiţii ar fi înregistrat cheltuieli fictive în scopul diminuării masei impozabile, producând un prejudiciu bugetului general consolidat al statului în cuantum de 316.000 de lei.
Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 2.
Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea şi al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS