Acţiuni la Brezoi şi Râmnicu Vâlcea pentru combaterea comerţului ilicit

Autori


Polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Poliției orașului Brezoi și posturilor de poliție Racovița și Boișoara au acționat, în ultimele zile, pentru menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea comerțului ilicit.

Oamenii legii au acţionat în două zile consecutive şi au oprit în trafic 20 de autovehicule pentru control. Au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, de peste 5.000 de lei, la regimul rutier și silvic, dar și în baza Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică. La această acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.

Totodată, polițiști de ordine publică, investigații criminale și poliție economică au acționat în Râmnicu Vâlcea pentru diminuarea numărului de furturi de materiale feroase şi neferoase.

Scopul a fost identificarea societăţilor comerciale cu profil colectare a materialelor feroase şi neferoase, care nu respectă legislaţia în domeniu și identificarea şi prinderea persoanelor care comit astel de furturi.


Au fost controlate 12 centre de colectare de fier, fiind verificate 9 persoane cu responsabilități în domeniu.

Polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale pentru acte de comerț ilicit, de 3.000 de lei.

În perioada următoare, vor continua activitățile preventive pe această linie.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 august 2018

Vâlcea: Accident cu două victime, la Muereasca

Un accident rutier a avut loc în localitatea Muereasca, sat Muereasca de Jos, județul Vâlcea. În accident au fost implicate două autoturisme, iar în timpul impactului doi oameni au fost răniți.

Sumarul ediției de miercuri, 22 august 2018

Top