13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Bărbat reţinut de poliţişti după ce şi-a agresat concubina şi l-a înjunghiat pe fratele acesteia

Vâlcea: Bărbat reţinut de poliţişti după ce şi-a agresat concubina şi l-a înjunghiat pe fratele acesteia

Polițiștii Secției 4 Poliției Rurală Prundeni împreună cu cei din cadrul Poliției municipiului Drăgășani au reținut, în data de 26 decembrie, un bărbat de 40 de ani, bănuit că și-a agresat fizic concubina și l-a injunghiat pe fratele acesteia în spate, pe fondul unor neînțelegeri.
În fapt, în cursul după-amiezii, polițiștii au fost sesizați că pe raza comunei Olanu, un bărbat a fost înjunghiat în spate, pe fondul unui conflict spontan.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând că victima prezintă o plagă înjunghiată în spate, fiind transportat de urgență la spital.
În urma verificărilor a reieșit că persoana bănuită, pe fondul unor neintelegeri, și-ar fi agresat fizic concubina, după care l-ar fi injunghiat pe fratele acesteia în spate, cu un cuțit.
Polițiștii au înregistrat două dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, urmând să fie prezentat procurorului pentru dispunerea măsurilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS