Vâlcea: Poliţiştii au descins la domiciliul unei persoane care a furat două genţi cu bani

Autori


Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au descins, ieri, la locuinţa din localitatea Bujoreni a unei persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

Potrivit IPJ Vâlcea, din cercetări a reieşit că bărbatul de 29 de ani, din Cîineni, ar fi sustras la data de 19 noiembrie o geantă cu documente, 2.800 lei şi 400 euro dintr-o autoutilitară, parcată pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. De asemenea, bărbatul ar mai fi sustras o geacă dintr-un local din municipiu, iar la data de 23 octombrie o geantă cu 300 de lei în ea, dintr-o grădiniță din Râmnicu Vâlcea.


Față de persoana bănuită s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, iar în cursul zilei de astăzi, a fost aprobată propunerea de arestare preventivă.


Comenteaza acum

Alte stiri

21 martie 2018

Acţiuni ale poliţiştilor vâlceni de ziua Poliţiei Române

În contextul aniversării, la data de 25 Martie, a 196 de ani de tradiţie şi continuitate a Poliţiei în slujba cetăţenilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea organizează manifestări educative şi cultural – sportive ce se vor desfăşura pe ...

Sumarul ediției de joi, 22 martie 2018

Top