Vâlcea: Poliţiştii au descins la domiciliul unei persoane care a furat două genţi cu bani

Autori


Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au descins, ieri, la locuinţa din localitatea Bujoreni a unei persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

Potrivit IPJ Vâlcea, din cercetări a reieşit că bărbatul de 29 de ani, din Cîineni, ar fi sustras la data de 19 noiembrie o geantă cu documente, 2.800 lei şi 400 euro dintr-o autoutilitară, parcată pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. De asemenea, bărbatul ar mai fi sustras o geacă dintr-un local din municipiu, iar la data de 23 octombrie o geantă cu 300 de lei în ea, dintr-o grădiniță din Râmnicu Vâlcea.


Față de persoana bănuită s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, iar în cursul zilei de astăzi, a fost aprobată propunerea de arestare preventivă.


Comenteaza acum

Alte stiri

17 octombrie 2018

Vâlcea: Armă letală, confiscată la Fârtăţeşti

Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase împreună cu cei din cadrul Postului de poliție Fârtățești au confiscat o armă letată de vânătoare, deținută ilegal de un bărbat din comună. La data de 16 octombrie, ...

Sumarul ediției de joi, 18 octombrie 2018

Top