6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Dosar penal pentru purtare abuzivă, după ce un elev ar fi fost lovit de o învăţătoare în luna octombrie

Vâlcea: Dosar penal pentru purtare abuzivă, după ce un elev ar fi fost lovit de o învăţătoare în luna octombrie

Polițiștii din cadrul Poliției Râmnicu Vâlcea au înregistrat un dosar penal pentru purtare abuzivă, după ce un elev ar fi fost lovit în luna octombrie a acestui an la Liceul de Arte din municipiu, de o învățătoare, anunţă IPJ Vâlcea într-un comunicat.

„Referitor la articolul apărut în presa locală la data de 22 noiembrie, cu privire la incidentul survenit la Liceul de Arte din Râmnicu Vâlcea, în cursul lunii octombrie a.c., facem următoarele precizări: La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii s-au sesizat din oficiu, în urma punerii la dispoziție a unui articol, într-o publicație online, apărut la data de 24 octombrie a.c., în conținutul căruia se face referire la un incident în care un elev a fost lovit de o învățătoare, de la Liceul de Arte din Râmnicu Vâlcea, solicitându-se o anchetă din partea Inspectoratului Județean Școlar Vâlcea. Poliția nu a fost sesizată anterior cu privire la acest incident. Chiar la data sesizării, respectiv, 9 noiembrie a.c., s-a constituit la nivelul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, o echipă ce cercetare, care s-a deplasat la liceu și în urma investigațiilor efectuate, fapta sesizată a fost încadrată ca purtare abuzivă”, se arată în comunicatul transmis presei de IPJ Vâlcea.

În cauză urmează a se propune soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.
Totodată, IPJ Vâlcea precizează că la data de 13 octombrie, a existat un alt incident la Liceul Oltchim din Râmnicu Vâlcea, cazul fiind mediatizat.
În urma investigațiilor desfășurate cu maximă operativitate, administrându-se probatoriul care a stat la baza reținerii persoanei bănuite, s-a emis un mandat de arestare pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS