ANI: Fostul primar al municipiului Râmnicu Vâlcea în conflict de intereseEduard Vîrlan, actual consilier local, fost viceprimar al municipiului Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, este cercetat pentru conflict de interese administrativ, potrivit Agenției Naționale de Integritate (ANI).

Fostul viceprimar a votat în mod favorabil pentru adoptarea Hotărârii Consiliului Local privind constituirea comisiilor de evaluare în vederea efectuării propunerilor pentru funcția de membru în consiliile de administrație la societățile comerciale la care municipiul Râmnicu Vâlcea este acționar unic, majoritar sau la care deține controlul, fiind desemnat membru în comisiile de evaluare/selecție a membrilor Consiliilor de Administrație ale S.C. Eta S.A. și S.C. Piețe Prest S.A.

În baza acestei hotărâri, persoana evaluată a încheiat, în calitate de executant, cu cele două societăți comerciale, în calitate de beneficiari, un contract civil (colaborare) și un contract de prestări servicii — convenție civilă, pentru activitatea prestată în baza celor două contracte primind o remunerație brută în sumă de 2.694 lei.


Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 70, art. 71 și art. 77 din Legea nr. 161/2003, art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001 privind administrația publică locală și ale art. 75 și art. 77 din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali.


Comenteaza acum

Alte stiri

18 octombrie 2018

Muzeul Iluziilor, la Râmnicu Vâlcea

Iluzii optice, 24 de oglinzi de mari dimensiuni care deformează realitatea, o hologramă piramidală, un generator Van De Graaff sau un theremin, instrumentul muzical la care poți cânta fără să îl atingi, sunt doar câteva dintre lucrurile care îi ...

Sumarul ediției de vineri, 19 octombrie 2018

Top