6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaAmenzi de 3.400 lei date de poliţiştii vâlceni

Amenzi de 3.400 lei date de poliţiştii vâlceni

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliției Rurală Milcoiu au acționat, în week-end, pentru reducerea riscului rutier, aplicând sancțiuni de aproximativ 3.400 de lei, iar la Drăgășani și Vlădești s-au înregistrat dosare penale, anunţă Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vâlcea.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Milcoiu au oprit pentru control 33 de autoturisme, astfel constatându-se 13 contravenții, amenzile fiind în sumă de 3. 400 de lei. De asemenea, polițiștii au reținut și un certificat de înmatriculare. În cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii Postului de Politie Budesti au depistat în trafic, pe Drumul Județean 678, o femeie de 32 ani din comună, în urma controlului efectuat stabilindu-se că aceasta are permisul de conducere suspendat.

Totodată, la data de 18 noiembrie, polițiștii Poliției municipiului Drăgășani au depistat un bărbat de 39 de ani, din Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism, în Drăgășani, având dreptul de a conduce suspendat. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele acestuia. În seara aceleiasi zile, polițiștii Postului de poliție Vlădești au oprit în trafic, pe Drumul Național 64, în comună, un bărbat de 33 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS