22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Prinşi cu lemne fără documente de provenienţă

Vâlcea: Prinşi cu lemne fără documente de provenienţă

Polițiștii din Călimăneşti şi ai Posturilor Sălătrucel şi Berislăvești au depistat, ieri,  în oraș, un bărbat  de 47 de ani, din  localitatea Slătioara, județul Olt, în timp ce transporta cu o autospecială, cantitatea de 3,1 mc de  material lemnos, specie anine,  fără a deține aviz de însoțire. Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar lemnul confiscat a fost predat ocolului silvic.

Polițiștii din cadrul Secției 8 Rurală Lăpușată au oprit în comună, un atelaj hipo, condus de o femeie de 36 de ani, din L    ăpușata, în timp ce transporta cantitatea de 0,3 mc de material lemnos esență fag și ștejar, fasonat bocuri. Polițiștii au constatat faptul că aceasta nu deținea documente legale privind transportul materialului lemnos. În consecință, s-a luat măsura confiscării lemnelor și aplicării sancțiunii contravenționale.

La aceeași dată, polițiștii Secției 7 Rurală Măldărești au depistat în Vaideeni, un bărbat din comună,  transportând cu un autoturism cantitatea de 0,9 mc de lemn rotund, specia răşinoase, fără să poată prezenta documente legale de provenienţă a materialului lemnos. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu 5.000 de lei, iar lemnul a fost confiscat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS