6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaAstăzi a fost ziua dedicată siguranţei rutiere

Astăzi a fost ziua dedicată siguranţei rutiere

11 polițiști rutieri, de prevenire a criminalității și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au desfășurat, astăzi, 3 activități pe linia prevenirii acidentelor rutiere, în unitățile de învățământ și la Biblioteca Județeană ”Antim Ivireanu”, unde au fost prezentate materiale video preventiv – informative, referitoare la modalitatea de utilizare a mijloacelor de transport în comun și participarea la trafic, în calitate de bicicliști și pietoni.

La activități au participat peste 100 de elevi și au fost distribuite peste 300 de flyere în scopul prevenirii accidentelor rutiere.

De asemenea, începând cu ora 19.30, la etajul II al complexului comercial River Plazza Mall va avea loc concursul „Micul Pieton”, cu trei sectiuni : poezie, desen și cunostințe teoretice. În cadrul concursului vor participa peste 60 de elevi de clasele a 2-a. Evenimentul are rolul de informare a cetățenilor în scopul antivictimizării, prevenirea criminalitătii făcându-se în mijlocul comunității cu concursul membrilor acesteia, a liderilor formali și informali

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS