Vâlcea: Razii ale poliţiştilor de la Rutieră

razie politie


Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au fost prezenţi, în intervalul 22 – 24 septembrie, în trafic, acţionând pentru creşterea gradului de disciplină rutieră pe drumurile publice și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere pe raza județului. Cu acest prilej, poliţiştii au constatat 8 infracțiuni rutiere și au aplicat 312 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 100.000 de lei.

S-a acționat, în special, pe linia respectării regimului legal de viteză, fiind aplicate  186 de sancțiuni contravenționale pentru depășirea vitezei legale de deplasare pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii au reținut 28 de permise de conducere, dintre care 12 pentru viteză și au ridicat 9 certificate de înmatriculare.

Dintre infracțiunile rutiere constatate de polițiștii vâlceni, exemplificăm:


Azi dimineaţă, în jurul orei 3.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea au oprit în trafic, pe bulevardul Pandurilor, intersecție cu strada I.C. Brătianu, un autoturism, condus de T.M., de 49 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului, față de acesta efectuându-se cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice, fără permis de conducere, faptă prevăzută de Codul penal.


Comenteaza acum

Alte stiri

21 iunie 2018

Vâlcea Accident mortal pe DN7

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 7, in localitatea vâlceană Milcoiu, după ce două autoturisme s au lovit frontal. Potrivit IPJ Vâlcea, o persoană a murit, iar alte trei au fost grav

Sumarul ediției de vineri, 22 iunie 2018

Top