21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Paznicii au fost verificaţi de poliţişti

Vâlcea: Paznicii au fost verificaţi de poliţişti

Poliţiştii Compartimentului Sisteme de Securitate, din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, au organizat, azi noapte, între orele00.00 – 6.00, o acţiune pe linia Legii privind paza obiectelor, bunurilor şi valorilor, prilej cu care au verificat 21 de unităţi asigurate cu paza umană proprie sau prin societăţi specializate de pază.
Acţiunea  a avut ca scop verificarea  modului  de executare a serviciului de către agenţii de securitate, cunoaşterea sarcinilor din consemnul particular şi a modului de intervenţie în cazul unui incident în obiectivul păzit.
În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat 6 agenţi de securitate care desfăşurau serviciul în mod necorespunzător, fapt pentru care au fost sancţionaţi contravenţional.
Totodată, la  o  societate comercială  nu a fost găsit personalul de pază, urmând a se efectua verificări în acest sens şi a se lua măsuri faţă de persoana vinovată.
Agenţii de securitate verificaţi au fost reinstruiţi cu privire la modul de executare a sarcinilor ce le revin, precum şi cu privire la modul de intervenţie şi sesizare în cazul unui eveniment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS