6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcean condamnat pentru înşelăciune, după gratii

Vâlcean condamnat pentru înşelăciune, după gratii

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Vâlcea au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Aiud, pe numele unui vâlcean, condamnat pentru comiterea  infracţiunii de înşelăciune.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Măciuca, l-au depistat, ieri, pe C.M., de 65 de ani, din comuna Măciuca, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, de 3 ani şi 2 luni, de către Judecătoria Aiud, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.
Bărbatul în cauză ar fi indus în eroare o societate comercială cu privire la închirierea unei automacarale, în scopul exploatării de materiale feroase pe o platformă industrială, din municipiul Aiud, automacara pe care ulterior a înstrăinat-o fraudulos unei alte societăți comerciale, din județul Ilfov.
Prejudiciul produs a fost recuperat în totalitate de către  polițiștii de investigații criminale din municipiul Aiud, iar poliţiştii vâlceni l-au depistat pe bărbat şi l-au depus la Penitenciarul de Maximă siguranță Mioveni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS