6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Pompierii acționează de trei zile pentru a stinge un incendiu la depozitul de deșeuri Măldărești

Vâlcea: Pompierii acționează de trei zile pentru a stinge un incendiu la depozitul de deșeuri Măldărești

Pompierii vâlceni acționează de trei zile pentru a stinge un incendiu izbucnit la depozitul de deșeuri menajere de la Măldărești, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea, citati de Agerpres.
Potrivit sursei citate, de la începutul intervenției la Măldărești pompierii au alimentat de aproximativ 50 de ori autospeciala de intervenție, însă incendiul este „întețit de vântul puternic, deșeuri din plastic depozitate și biogazul degajat de deșeuri”.
„Depozitul de deșeuri menajere de la Măldărești, lângă Horezu, arde de duminică dimineața și nu se reușește stingerea. Pompierii au alimentat autospeciala de circa 50 de ori de la începutul intervenției. Ard mocnit, la adâncime, deșeuri din plastic”, precizează sursa citată.
Depozitul de deșeuri de la Măldărești a fost închis începând din a doua parte a lunii iulie. Un incendiu a izbucnit la groapa de gunoi de la Măldărești și la începutul lunii august.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS