8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Stadionul Municipal găzduiește concursurile profesionale ale serviciilor voluntare și serviciilor private pentru situații de urgență

Vâlcea: Stadionul Municipal găzduiește concursurile profesionale ale serviciilor voluntare și serviciilor private pentru situații de urgență

Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea găzduiește pe 13 și 14 iulie, de la ora 8.30, ”Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare și serviciilor private pentru situații de urgență” — etapa interjudețeană.
Aceste concursuri se organizează anual, pe etape, de către toate inspectoratele județene pentru situații de urgență, sub coordonarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
Echipele înscrise în concurs vor susține trei probe: ”Ștafeta 4X100 m”, ”Pista cu obstacole pe 100 m” și ”Dispozitivul de intervenție”.
Câștigătorii fazei județene, atât de la serviciile voluntare cât și de la cele private, participa la faza interjudețeană, organizată, anul acesta, de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘General Magheru’ al Județului Vâlcea.
Echipajele participate sunt reprezentantele județelor: Caraș-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinți, Olt și Vâlcea.
La etapa națională vor participa echipele clasate pe primul loc în etapa interjudețeană, serviciile câștigătoare ale etapei naționale din anul precedent, serviciile câștigătoare ale etapei județene din județul organizator.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS