Râmnicu Vâlcea: A început demolarea fostei grădiniţe ”Donca Simo”. Circulația este restricționată în zonăOperaţiunile de demolare a localului fostei grădiniţe ”Donca Simo” din Râmnicu Vâlcea au fost demarate miercuri după-amiază. În zona respectivă, se va amenaja o reţea stradală şi mai multe locuri de parcare care să elimine blocajele de trafic cauzate de funcţionarea în imediata vecinătate a Şcolii ”Take Ionescu”.

”În dimineaţa zilei de joi,  excavatorului dotat cu cui-picon care a spart zidurile clădirii i s-a adăugat un alt excavator cu cupă pentru încărcarea molozului rezultat”, anunță Primăria din Râmnicu Vâlcea într-un comunicat.


Operaţiunea de demolare şi curăţare a zonei va mai dura până la finele acesteie săptămâni, iar circulaţia auto pe strada Constantin Brâncoveanu, segmentul cuprins între strada General Praporgescu şi Calea lui Traian, este restricţionată.

Galerie foto


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

19 octombrie 2017

Vâlcea: Două minore cercetate pentru furt din autoturisme

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea cercetează două minore, de 17 și 15 ani, pentru furturi din autoturisme. Miercuri, 18 octombrie, polițiștii de investigați criminale din cadrul Poliției ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 21 octombrie 2017

Top