Vâlcea: Poliţiştii au confiscat 400 de kilograme de pepeni verzi la Sutești şi Berislăvești

pepeni verzi

Polițiștii din cadrul Postului de poliție Sutești, Berislăvești și Sălătrucel au depistat ieri două autoturisme care transportau pepene verde fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de lege. Astfel, potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, pe raza comunei Sutești a fost oprit un autoturism, condus de un brăbat de 62 de ani din Drăgăşani, în care se transportau 313 kilograme de pepeni verzi.

În urma verificărilor a reieșit că bărbatul intenționa să comercializeze pepenele în Sutești și nu avea documente legale de proveniență pentru marfă. S-a aplicat o sancțiune contravențională de 1.000 de lei conform prevederilor Legii 12/1990 cu privire la protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, iar cantitatea de pepene verde a fost confiscată.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Postului Berislăvești și cei ai Postului Sălătrucel au depistat un bărbat municipiul Râmnicu Vâlcea in timp ce comercializa pe raza comunei Berislavesti, pepeni fara a deține documentele prevazute de lege.


În urma verificărilor efectuate s-a dispus sancționarea contravențională a bărbatului si confiscarea celore 100 de kilograme de pepeni.Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

28 iulie 2017

Vâlcea: Plasat sub control judiciar pentru viol şi furt

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei orașului Băile Olănești au efectuat cercetări față de un bărbat în vârstă de 41 de ani, bănuit că ar fi violat o tânără din localitate și că ar fi distrus și sustras componente

Sumarul ediției de sâmbătă, 29 iulie 2017

Top