Vâlcea: Acţiune a poliţiştilor în proximitatea şcolilor

Polițiști de investigare a criminalității economice, în colaborare cu reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vâlcea, au acționat, ieri, pe raza localităților Râmnicu Vâlcea, Drăgășani, Horezu, Băile Olănești și Băile Govora pentru verificarea modului de comercializare a produselor alimentare și nealimentare, în incinta unităților școlare unde se susțin examene de bacalaureat 2017.

Cu acest prilej, au fost constatate încălcări ale Legii nr. 12/1990, privind  protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și a Ordonanței Guvernului nr. 28/1999, privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, motiv pentru care polițiștii și reprezentanții D.S.V.S.A. au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 26.750 de lei și au confiscat peste 4.000 de lei.


De asemenea, au fost depistate produse alimentare cu termene de valabilitate expirate, care au ridicate în vederea distrugerii.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 24 iunie 2017

Top