12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Peste 400 de sancţiuni date de poliţişrii rutieri, la sfârşitul săptămânii trecute

Vâlcea: Peste 400 de sancţiuni date de poliţişrii rutieri, la sfârşitul săptămânii trecute

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au acţionat în trafic pentru depistarea şoferilor sub influenţa alcoolului şi pe linia respectării regimului legal de viteză, în vederea creşterii gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice.
Cu acest prilej, poliţiştii rutieri au aplicat 407 sancţiuni contravenţionale participanţilor la trafic care nu au respectat normele rutiere, dintre care, 176 pentru încălcarea regimului legal de viteză.
Unul dintre şoferii prinşi a ilegalitate se deplasa pe drumul naţional 7, la kilometrul 161, pe raza localităţii Milcoiu, cu 151 km/h. Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile şi l-au sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.900 de lei. În cadrul acţiunii, poliţiştii rutieri din cadrul I.P.J. Vâlcea au reţinut 31 de permise de conducere şi au retras 14 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS