Vâlcea: Cinci tinere din Craiova sunt cercetate pentru furturi din locuinţe

politia

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Ghioroiu au depistat cinci tinere din Craiova, dintre care una minoră, bănuite de comiterea infracțiunii de furt din locuință.

Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, cele cinci tinere, respectiv M.I., de 29 de ani, V.A.M., de 28 de ani, C.S., de 22 de ani, U.P., de 19 ani și I.A.G., de 16 anisunt cercetate pentru sustragerea sumei de 1.400 de lei din locuința unei familii, din comuna Ghioroiu.

Din cercetările efectuate rezultă că, la data de 23 mai, cele cinci persoane au intrat în locuința persoanei vătămate sub pretextul de a cumpăra ouă și, prin distragerea atenției, ar fi sustras suma respectivă de bani.


În urma exploatării cu operativitate a informațiilor obținute și a mobilizării mai multor polițiști în acțiune, cele cinci persoane au fost depistate în trafic, în timp ce se deplasau către municipiul Craiova cu un autoturism de culoare albastru.

Polițiștii au recuperat cei 1.400 de lei și i-au restituit persoanei vătămate. Cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești.Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

18 august 2017

Vâlcea: Material lemnos confiscat la Buneşti

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băile Govora și cei din cadrul Postului de poliție Bunești, însoțiți de jandarmi din cadrul I.J.J.Vâlcea au depistat, ieri, o autoutilitară în care se transporta material lemnos fără documente ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 19 august 2017

Top