6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Doi bărbaţi, arestaţi preventiv pentru comiterea a şapte furturi

Vâlcea: Doi bărbaţi, arestaţi preventiv pentru comiterea a şapte furturi

Poliţiştii din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Zătreni, au dispus, măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de doi bărbaţi cercetaţi pentru comiterea a şapte infracţiuni de furt.

Faţă de aceştia, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bălceşti a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Din cercetările efectuate rezultă că, în perioada ianuarie – mai, T.M., de 36 de ani, din comuna Lăcusteni şi B.V.N., de 21 de ani, din comuna Tetoiu ar fi pătruns în mai multe locuinţe şi dependinţe, de pe raza localităţilor Ghioroiu, Roşiile, Livezi şi Tetoiu, de unde ar fi sustras bunuri de valoare.
În urmainformaţiilor obţinute şi a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au obţinut mandate de percheziţie la domiciliile celor doi bărbaţi, unde au depistat bunuri ce fac obiect al dosarelor penale, respectiv: bidoane cu combustil, motopercutante, drujbe, redresor şi alte bunuri. Poliţiştii au probat activitatea infracţională a celor doi bărbaţi, motiv pentru care, aceştia au fost conduşi la sediul poliţiei pentru declaraţii, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, faţă de aceştia a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Bunurile ridicate cu prilejul percheziţiilor domiciliare au fost recunoscute de persoanele vătămate şi restituite acestora. La data de 13 mai, cei doi bărbaţi au fost prezentaţi procurorului de caz şi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bălceşti, care au dispus arestarea preventivă a celor doi pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS