Vâlcea: Doi bărbaţi, arestaţi preventiv pentru comiterea a şapte furturiPoliţiştii din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Zătreni, au dispus, măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de doi bărbaţi cercetaţi pentru comiterea a şapte infracţiuni de furt.

Faţă de aceştia, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bălceşti a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Din cercetările efectuate rezultă că, în perioada ianuarie – mai, T.M., de 36 de ani, din comuna Lăcusteni şi B.V.N., de 21 de ani, din comuna Tetoiu ar fi pătruns în mai multe locuinţe şi dependinţe, de pe raza localităţilor Ghioroiu, Roşiile, Livezi şi Tetoiu, de unde ar fi sustras bunuri de valoare.


În urmainformaţiilor obţinute şi a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au obţinut mandate de percheziţie la domiciliile celor doi bărbaţi, unde au depistat bunuri ce fac obiect al dosarelor penale, respectiv: bidoane cu combustil, motopercutante, drujbe, redresor şi alte bunuri. Poliţiştii au probat activitatea infracţională a celor doi bărbaţi, motiv pentru care, aceştia au fost conduşi la sediul poliţiei pentru declaraţii, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, faţă de aceştia a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Bunurile ridicate cu prilejul percheziţiilor domiciliare au fost recunoscute de persoanele vătămate şi restituite acestora. La data de 13 mai, cei doi bărbaţi au fost prezentaţi procurorului de caz şi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bălceşti, care au dispus arestarea preventivă a celor doi pentru 30 de zile.


Comenteaza acum

Alte stiri

21 octombrie 2017

Gorj: Spărgători de bancomate, reţinuţi de poliţie

  Trei tineri, doi din Hunedoara şi unul din Brăila, care au dat spargeri la bancomate din Târgu Jiu, de unde au sustras sume de bani au fost reţinuţi astăzi de poliţişti. Oamenii legii au fost alertaţi de reprezentanţii mai

Sumarul ediției de luni, 23 octombrie 2017

Top