6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Trei bărbaţi arestaţi preventiv şi un altul pus sub control judiciar pentru tâlhărie

Vâlcea: Trei bărbaţi arestaţi preventiv şi un altul pus sub control judiciar pentru tâlhărie

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Horezu a emis, joi, mandate de arestare preventivă pe numele a trei bărbaţi, respectiv P.L., de 33 de ani, Z.R.C., de 32 de ani şi P.I.A., de 25 de ani, toţi din oraşul Berbeşti, judeţul Vâlcea, aceştia fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, în seara zilei de 3 mai.

Totodată, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile faţă de G.G.C., de 16 ani, acesta având obligaţia de a nu părăsi localitatea Berbeşti. Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Berbeşti continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a fost comisă fapta de tâlhărie calificată. Intensificarea acţiunilor în zona oraşului Berbeşti şi a comunelor învecinate, pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii. Serviciile operative Ordine Publică, Rutier, Investigarea Criminalităţii Economice, Acţiuni Speciale şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Berbeşti, în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea şi Poliţia Transporturi, vor continua acţiunile preventive şi de combatere a infracţionalităţii în zona oraşului Berbeşti şi a comunelor învecinate, în baza unui plan de acţiune întocmit la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Se va acţiona punctual în zonele pretabile la sustragerile de cărbune, se vor intensifica controalele pentru verificarea modului de executare a pazei fizice, precum şi instruirea agenţilor de pază de la obiectivele din zonă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS