14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Minori de 13 şi 14 ani, cercetaţi după ce ar fi spart două maşini

Vâlcea: Minori de 13 şi 14 ani, cercetaţi după ce ar fi spart două maşini

Poliţişti de investigaţii criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, au probat activitatea infracţională a doi minori, bănuiţi de furtul mai multor bunuri, din autoturisme. Din cercetări a reieşit faptul că, în data de 5 aprilie., în intervalul orar 15.10 – 15.25, minorii C.D., de 14 ani şi G.F., de 13 ani, ambii din municipiul Râmnicu Vâlcea, au intrat într-un autoturism, parcat pe strada Republicii, de unde ar fi sustras bunuri de peste 600 de lei.
De asemenea, cei doi minori sunt cercetaţi pentru sustragerea de bunuri dintr-un alt autoturism, parcat tot pe strada Republicii, în data de 15 martie a.c., în intervalul orar 16.45 – 17.05. Poliţiştii au recuperat bunurile sustrase, pe care le-au predat persoanelor vătămate. Proprietarii autoturismelor lăsaseră portierele neasigurate.
În cele două cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care au fost săvârşite faptele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS